ViveleDon

VD-Relatiegeschenken-2020-RED2

Relatiegeschenken

Wanneer u een relatiegeschenk weggeeft wilt u dat het past bij uw bedrijf, gewaardeerd wordt door de ontvanger, niet snel wordt vergeten maar het liefst ook onderscheidend is. Met het overweldigende aanbod van relatiegeschenken op de markt is dat meer dan een uitdaging. Het is een kunst op zich.
Een kunst waar wij ons levenswerk van hebben gemaakt.

Laat ons u helpen om een geschikt geschenk te vinden voor uw medewerkers of relaties, passend bij de gelegenheid en rekening houdend met uw budget. Bent u opzoek naar inspiratie? Blader eens door onze brochures, bekijk projecten die we eerder hebben gedaan of onze innovaties.

Shop

Achter de schermen zijn we druk bezig met het bouwen van een webshop om de relatiegeschenken en promotionele artikelen in ons assortiment te laten zien.

Brochures

Vindt u het leuk om zelf door brochures te bladeren om zo inspiratie op te doen? Bekijk onze verschillende brochures online of vraag de papieren variant(en) op.

Portfolio

Trots! Op de leuke projecten die we de afgelopen jaren samen met onze klanten hebben gedaan en het mooie, verrassende en unieke eindresultaat.

Innovaties

De relatiegeschenken markt is voortdurend in beweging. Er komen voortdurend nieuwe geschenken en mogelijkheden bij. Bekijk hier de innovaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie over relatiegeschenken
of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.