ViveleDon

VD-Promotionele-artikelen-RED

Innovaties Relatiegeschenken

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de geschenkenwereld bezoeken we beurzen in binnen- en buitenland en werken we nauw samen met toeleveranciers en fabrikanten. Op deze pagina tonen we enkele nieuwe mogelijkheden voor relatiegeschenken. Wilt u alles zien en meer weten? Dan komen we komen graag bij u op bezoek met onze geschenkenkoffer goed gevuld met noviteiten.

AWARE™ RPET tassen
laptoprugzak, weekendtas en rugzakje 

Verhoog je zichtbaarheid in stijl met deze tassen gemaakt van 100% gerecyclede materialen en AWARE™ tracer.  Met AWARE™ worden het gebruik van echte gerecyclede stoffen en claims over watervermindering gegarandeerd door gebruik te maken van de unieke fysieke tracer en blockchain-technologie van AWARE™. Bespaar water en gebruik echte gerecyclede stoffen. 

De laptoprugzak heeft een moderne allover reflecterende print, een hoofdvak met 15,6 inch laptopvak, een voorvak met ritssluiting en 2 mesh vakken. Verstelbare banden. PVC-vrij. Deze tas heeft 8 liter water bespaard en is gemaakt van 16 plastic flessen.

De weekendtas heeft een moderne reflecterende print en een voorvak met ritssluiting. Binnenin het hoofdvak zitten 2 mesh vakken. PVC-vrij. Deze tas heeft 10 liter water bespaard en is gemaakt van 19 plastic flessen.

Het rugzakje met trekkoord heeft een moderne reflecterende print en een ruim ritsvak. PVC-vrij. Deze tas heeft 8 liter water bespaard en is gemaakt van 9 plastic flessen.

Luchtzuiverende planten in een houten kist met gegraveerd logo

Geschenkkist voorzien van een gegraveerd logo en gevuld met
3 luchtzuiverende planten. Milieuvriendelijk, geen extra verpakking die je na het verzenden weer weggooit, maar de kist is tevens de verpakking, pot en waterreservoir in één! Geleverd inclusief toelichting.

Het zijn kant en klare planten waar je behalve eens in de 4 tot 6 weken water geven niets aan hoeft te doen. Je hoeft het dus niet op te kweken. En het voordeel van groene planten is niet alleen dat ze de lucht zuiveren, maar ook dat ze medewerkers inspireren en de universiteit Wageningen heeft zelfs aangetoond dat het ziekteverzuim terug dringt. Afmeting: circa 41 x 12 x 12 cm.

1. Ontvang de kist
2. Open de kist en vul met 2 liter water
3. Plaats deksel en hang plantjes erin met de koordjes naar beneden
4. Geniet! Je hoeft 4-6 weken geen water te geven
5. De planten zuiveren de lucht

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig wat we specifiek voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor een vrijblijvende afspraak.