ViveleDon

VD-Totaal-Concept-2020-RED

Totaal Concept

U kunt tijd besparen door het gehele relatiegeschenken traject aan ons uit te besteden. Meedenken voor relatiegeschenken, opmaken van het artwork, inventariseren van de interesse binnen de organisatie, bestellen, verdelen en versturen van de bestellingen, we regelen het graag voor u.

We beginnen met het bepalen van het basis assortiment, dit zijn artikelen als pennen, notitieboekjes en lanyards. Om de zoveel tijd voegen we noviteiten toe, producten die op dat moment actueel zijn en tijdelijk in het assortiment zijn. Indien gewenst kunnen we seizoensproducten aanbieden zoals zomer-, winter- of kerstgeschenken.

Er zijn twee mogelijkheden met elk hun eigen voordelen en nadelen. Voorraad houden en laten bestellen via een webshop. Of werken met bestelrondes, op basis van aanschrijving de benodigde aantallen laten maken. Tijdens een persoonlijk gesprek lichten we graag beide opties toe en maken we hier een variant van die past bij uw wensen.

Webshop
Een webshop met uw logo en aangepast naar uw huisstijl. De beschikbare artikelen en actuele voorraad van de relatiegeschenken is zichtbaar nadat er wordt ingelogd. Het beheren van de voorraad doen we in Papendrecht. Wanneer er bestellingen zijn sturen we deze voor jullie op. Komt de beschikbare voorraad onder een bepaald niveau dan nemen we contact op om te overleggen of er extra bijbesteld mag worden. 

Bestelronde(s)
Een of meerdere keren per jaar schrijven we afdelingen/vestigingen/kantoren aan die relatiegeschenken gebruiken met de vraag wat ze voor de komende periode willen afnemen. De verschillende bestellingen tellen we bij elkaar op en we kopen gezamenlijk in om een lagere stukprijs te hebben. 

Ewals Cargo Care b.v.

Voor het hoofdkantoor van Ewals Cargo Care B.V. in Nederland verzorgen we de relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken. We organiseren de verdeling van de geschenken naar de kantoren in Europa.

Mitsubishi Logisnext Europe B.V.

Samen met Mitsubishi Logisnext Europe B.V. bepalen we het assortiment relatiegeschenken in hun webshop. Wij beheren de voorraad en regelen de afhandeling van bestellingen die worden gedaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons totaal concept
of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.