ViveleDon

VD-Kerstpakketten-Eindejaars-RED

Kerstpakketten & Eindejaarsgeschenken

Bij ons is het 365 dagen per jaar kerst. Onze kerstvrouwen en kerstmannen zijn het hele jaar bezig met de voorbereidingen voor het komende kerstseizoen. We bezoeken beurzen in binnen- en buitenland om hier originele geschenken te vinden, brainstormen samen over verrassende productencombinaties en bedenken nieuwe geschenk mogelijkheden.

U kunt vanaf 24 stuks al een eigen kerstpakket samenstellen, dit kan gemakkelijk in onze webshop wanneer het u uitkomt of op afspraak in onze vernieuwde showroom. Wilt u aan uw relaties of medewerkers een leuk eindejaarsgeschenk geven, ze zelf laten kiezen middels een keuzeconcept,
een cadeaubon of belevenis cadeau geven, ook dat kunnen we voor u verzorgen. 

Op dit moment zijn we druk bezig met het selecteren van het assortiment en het optuigen van onze online en offline showroom. Vanaf begin juli kunt u onze showroom in Papendrecht bezoeken. Heeft u eerder inspiratie nodig? Neem contact met ons op.

Kerstpakketten

Breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Papendrecht of stel gemakkelijk zelf uw eigen kerstpakketten samen met onze online kerstpakkettentool. Dit is al mogelijk vanaf 24 stuks.

Eindejaarsgeschenken

Samen vinden we een mooi eindejaarsgeschenk wat door de ontvanger gewaardeerd wordt en past bij uw bedrijf. In iedere budgetklasse valt er genoeg te kiezen.

Keuzeconcept

Geef uw medewerkers zelf de vrijheid om te kiezen voor een eindejaarsgeschenk, kerstpakket, cadeaubon, belevenis of donatie aan een goed doel. Webshop met logo in uw huisstijl.

Cadeaubonnen

U vindt bij ons de leukste cadeaubonnen en verrassende belevenissen voor elk moment. Divers en ruim assortiment om uit te kiezen. Ook te combineren met een kerstpakket.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie over kerstpakketten en eindejaarsgeschenken
of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.