Over Ons

ViveleDon

“ They laugh at us because we’re different. We laugh at them because they are all the same.”

Na 15 jaar onze ViveleStempel gedrukt te hebben op de kunst van het geven zijn we niet meer weg te denken uit de wereld van relatiegeschenken.

Waarom we onze stempel drukken? Enerzijds omdat we in het verlengde van de identiteit van uw organisatie, uw kernwaarden, actuele bedrijfsthema´s en/ of campagnes altijd de juiste vertaalslag weten te maken naar een gepast cadeau.

Anderzijds omdat we graag anders willen zijn en dit ook durven te zijn. Hierbij zit zowel het verschil, als de schoonheid, als het succes in de details.

Wij adviseren, inspireren en begeleiden. Wij bedenken, creëren, bedrukken en distribueren uw geschenk, maar wel op onze eigen manier waarbij we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Wij verzorgen en ontzorgen van idee tot eindproduct. Dit doen we voor iedere organisatie in binnen en buitenland, voor elk budget en voor iedere geefgelegenheid.

Creativiteit in de ruimste zin van het woord is ons op het lijf geschreven. In samenwerking met kunstenaars, designers en fotografen ontwikkelen wij schilderijen, awards, sculpturen, glaskunst, tuinbeelden en andere kunstobjecten. Deze (kunst)geschenken zijn geschikt voor jubilea, openingen, afscheid van medewerkers en als exclusief relatiegeschenk.

Naast kunstgeschenken kunt u bij ons ook terecht voor relatiegeschenken, promotionele artikelen, textiel, persoonlijke accessoires, gadgets, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Ook binnen dit spectrum aan geschenken staan creativiteit en de juiste vertaalslag voorop.

Samenwerken

Wat wij ook belangrijk vinden?
Samenwerken en krachten bundelen!

Daarom hebben we ons in 2015 aangesloten bij de inkoopcombinatie PromoForGift groep.
Door samen in te kopen kunnen wij u niet alleen ‘sneller’ maar ook tegen ‘aantrekkelijke condities’ leveren.

Trends

Wat we nog meer graag doen? In beweging zijn!

Zo bezoeken we het hele jaar door (inter)nationale beurzen. Hierdoor proberen we altijd op de voorste golf te blijven als het gaat om innovatie, trends en ontwikkelingen in de wereld van geschenken en gadgets en hopen we stiekem altijd weer het nieuwe gouden ei te vinden. Wat we tegenkomen, delen we graag! Dus u hoeft niet zelf op zoek te gaan. Een vrijblijvend bezoekje van ons met onze welbekende noviteitenkoffer is zo gemaakt.

Ideeënboek

Mocht u het toch fijn vinden om zelf lekker te snuffelen en te ontdekken wat er zoal te koop is? Ons ideeënboek omvat een speciale selectie van favoriete items waar u inspiratie kunt opdoen voor het vinden van een gepast cadeau.

Als u specifiek op zoek bent naar awardsmanchetknopen en sculpturen. Bezoek dan (één van) onze webshops. Zowel particuliere en zakelijke relaties worden hier bediend.

Ons team

Een malle mix van mensen. Allemaal anders, uniek in hun soort. Maar wel één ding gemeen en dat is een ViveleDon hart. Wij zijn allen gepositioneerd op een plek waar een ieder van ons in zijn of haar kracht staat en er ruimte is voor groei en kennisontwikkeling. Stuk voor stuk onmisbare schakels in een totaalproces.  Onder het motto ‘liever prettig gestoord dan door zorgen vermoord” werken we hard, maar genieten we ook hard. We genieten van geboekte succesen en tevreden klanten, bijzondere geefmomenten en blije ontvangers maar ook van alle andere mooie dingen die het leven ons biedt!

Nastasja van der Heiden

Jacqueline Vielvoijé

Roy van den Houten