ViveleDon

VD-Team-RED

Over Ons

Na 15 jaar onze ViveStempel gedrukt te hebben op de kunst van het geven zijn we niet meer weg te denken uit de wereld van relatiegeschenken.

Waarom we onze stempel drukken? Enerzijds omdat we in het verlengde van de identiteit van uw organisatie, uw kernwaarden, actuele bedrijfsthema´s en/ of campagnes altijd de juiste vertaalslag weten te maken naar een gepast cadeau. Anderzijds omdat we graag anders willen zijn en dit ook durven te zijn. Hierbij zit zowel het verschil, als de schoonheid en het succes in de details.

Wij adviseren, inspireren en begeleiden. Wij bedenken, creëren, bedrukken en distribueren uw geschenk, maar wel op onze eigen manier waarbij we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. En wij verzorgen en ontzorgen van idee tot eindproduct. Dit doen we voor iedere organisatie in binnen- en buitenland, voor elk budget en voor iedere geefgelegenheid.

Creativiteit in de ruimste zin van het woord is ons op het lijf geschreven. In samenwerking met kunstenaars, designers en fotografen ontwikkelen wij schilderijen, awards, sculpturen, glaskunst, tuinbeelden en andere kunstobjecten. Deze (kunst)geschenken zijn geschikt voor jubilea, openingen, afscheid van medewerkers en als exclusief relatiegeschenk.

Naast kunstgeschenken kunt u bij ons ook terecht voor relatiegeschenken, promotionele artikelen, textiel, persoonlijke accessoires, gadgets, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Ook binnen dit spectrum aan geschenken staan creativiteit en de juiste vertaalslag voorop.

Benieuwd naar het team?

Het team van ViveleDon verstaat de kunst van het geven 
en helpt u graag met het vinden van een passend geschenk.