ViveleDon

VD-Promotionele-artikelen-RED

Promotionele Artikelen

Een promotioneel geschenk wordt over het algemeen niet zomaar besteld maar is onderdeel van een evenement, ter promotie of om uit te delen aan bezoekers. Wij helpen u graag om een passende give-away te vinden voor uw gelegenheid en houden hierbij rekening met uw budget, de ontvanger en de reden waarom ze het krijgen. Door samen te brainstormen komen we tot verrassende promotionele artikelen. 

In onze portfolio vindt u voorbeelden van eerder geleverde beursgeschenken, give-aways en andere promotionele artikelen. Bekijk de pagina nieuwe producten om inspiratie op te doen. 

Shop

Achter de schermen zijn we druk bezig met het bouwen van een webshop waar de promotionele artikelen en relatiegeschenken in ons assortiment te bekijken zijn.

promoforgift

Inkoopcombinatie PromoforGift bestaat uit een groep van elf ervaren relatiegeschenkenbedrijven die samenwerkt en de krachten bundelt.

Portfolio

Samen met onze klanten hebben we de afgelopen jaren veel mooie projecten gedaan met als eindresultaat verrassende, leuke en unieke geschenken.

Nieuwe producten

Bent u benieuwd wat er aan nieuwe promotionele artikelen te verkrijgen is? Houd deze pagina dan goed in de gaten. We houden u hier op de hoogte.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie over promotionele artikelen
of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.