ViveleDon

VD-Promotionele-artikelen-RED

PromoforGift groep

Smarter together. U zoekt een perfect premium, origineel relatiegeschenk, verrassende give-away of bedrijfskleding van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij de leden van PromoforGift aan het juiste adres. Doordat wij een aantal jaren geleden de handen ineen hebben geslagen, vindt u bij ons het beste uit twee werelden: de snelheid en betrokkenheid van een flexibele speler gecombineerd met scherpe prijzen, kennis, ervaring én het grenzeloze assortiment van een grote partij.

Kiezen voor PromoforGift is kiezen voor een leverancier die investeert in een goede relatie, zich onderscheidt door een persoonlijke aanpak en service met een hoofdletter S schrijft. Snel schakelen, korte lijnen en altijd met als uitgangspunt wat voor ú echt belangrijk is.

Er is meer dat de ondernemers achter PromoforGift met elkaar verbindt. Wij geven Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een concrete en heldere invulling. MVO is immers al lang geen keuze meer, maar een vaste en onbetwistbare waarde. Wij dragen daaraan graag ons steentje bij. Zo streven wij naar ‘social compliancy’ bij toeleveranciers en fabrikanten en bieden we een breed assortiment maatschappelijk verantwoorde artikelen.

Bij PromoforGift kunt u terecht voor een ongekend breed assortiment producten. Voor elk doel, elke doelgroep, elk moment en elk budget vinden wij samen met u het ultieme relatiegeschenk. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren. Maak gebruik van die kennis! Leg uw vragen, wensen en suggesties gerust aan ons voor. Wij kennen de laatste technieken en nieuwste
mogelijkheden, niets is ons te gek en bovenal: bij PromoforGift houden wij wel van een uitdaging!
Wij leveren altijd een relatiegeschenk waarmee u scoort. Samen sterk!