ViveleDon

VD-Promotionele-artikelen-RED

Nieuwe promotionele artikelen

De wereld van promotionele artikelen is voortdurend in beweging, er komen steeds nieuwe producten en mogelijkheden bij. Op deze pagina houden we u op de hoogte van recente ontwikkelingen. Door het jaar heen bezoeken wij beurzen in binnen- en buitenland voor inspiratie.

Antimicrobiële tech

Voor ons assortiment van antimicrobiële tech items voegen we de Biomaster
technologie van Addmaster toe om een antimicrobiële bescherming te creëren voor deze items, die de groei van bacteriën voor 99,99% remt; gedurende de gehele levensduur van het product. Gebaseerd op de zilverionen technologie, is Biomaster een van ‘s werelds meest erkende antimicrobiële additieven.

Het is veilig, effectief en voegt waarde toe in een meer hygiënebewuste wereld. De bescherming wordt niet op, maar in het product materiaal aangebracht, wat een levenslange bescherming garandeert. 

Antimicrobiële draadloze 3W speaker

3W draadloze luidspreker die is behandeld met Biomaster, een antimicrobieel middel dat een tweede verdedigingslinie biedt tegen schadelijke bacteriën. De speaker heeft een 300 mah batterij die een speeltijd tot 3 uur mogelijk maakt en in 1,5 uur weer opgeladen kan worden. Met BT 5 die een werkafstand tot 10 meter mogelijk maakt. Verpakt in luxe geschenkverpakking inclusief Biomaster uitleg. Inclusief TPE PVC-vrije micro-oplaadkabel. Afmeting: 4,3 x 7,8 x 7,3 cm.

6-in-1 Antimicrobiële kabel

Multi-oplaadkabel gemaakt van ABS en PVC-vrij TPE die is behandeld met Biomaster, een antimicrobieel middel dat een tweede verdedigingslinie biedt tegen schadelijke bacteriën. De kabel heeft een type C- en USB A-ingang en Type C en dubbelzijdige IOS / Android-stekker om deze kabel geschikt te maken om elk apparaat op de markt vanaf elke stroombron op te laden. Verpakt in luxe geschenkverpakking inclusief Biomaster uitleg.
Afmeting: 1 x 2,5 x 16,8 cm.

Antimicrobiële powerbank 5.000 mAh 

5.000 mAh ABS-powerbank in zakformaat die is behandeld met Biomaster, een antimicrobieel middel dat een tweede verdedigingslinie biedt tegen schadelijke bacteriën. Het item wordt geleverd met een lithium-polymeerbatterij van 5000 mAh om uw apparaat tot 3 keer op te laden. Micro USB-ingang 5V / 2A; 2 USB-poorten met uitgang 5V / 2A; 4 LED-indicatoren aan de voorkant om te zien hoeveel batterij nog over is. Verpakt in luxe geschenkverpakking inclusief Biomaster uitleg. Afmeting: 9,4 x 1,5 x 6,3 cm.

Producten antimicrobiële tech

Biomaster zit IN het product, niet OP het product dat u permanente bescherming geeft. Dit product is getest in overeenstemming met ISO 22196 voor antimicrobiële effectiviteit en is 100% veilig en onschadelijk voor gebruikers. Biomaster heeft geen invloed op de recyclebaarheid van het artikel. Het product bevat ook Verimaster, een unieke tracer die in het materiaal is ingebouwd om te bewijzen dat het item is behandeld met Biomaster, in tegenstelling tot veel producten op de markt die antimicrobiële claims doen die niet bewijsbaar zijn.

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig wat we specifiek voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor een vrijblijvende afspraak.